ChemPoint - Product ArticlesChemPoint - Product Articles

  Farmaceutische conserveermiddelen en zoetstoffen

  Hulpstoffen spelen een belangrijke rol bij het succes van een farmaceutische formulering. Ze ondersteunen en bieden extra voordelen voor de effectiviteit van het eindproduct. Celanese levert conserveermiddelen om de kwaliteit van het product te beschermen en zoetstoffen om de smaak van het product te verbeteren.
   

 


NUTRINOVA® SORBATES
 

Of uw toepassingen nu op water- of oliebasis zijn, Nutrinova® Sorbaten zijn conserveringsmiddelen die de houdbaarheid kunnen verbeteren door microbiële groei van gist, schimmel en bacteriën te voorkomen. Deze sorbaten van hoge kwaliteit worden geproduceerd in een fabriek in Duitsland, wat resulteert in een betrouwbaar en consistent product.


VOORDELEN
 

 • Uitstekende bescherming tegen microbiële groei
 • Uitstekende bewaarstabiliteit in droge vorm
 • Gemakkelijk op te lossen of te dispergeren
 • Verkrijgbaar in poeder- of korrelvorm
 • Neutrale smaak en geur
 • Gunstige verdelingscoëfficiënt ten opzichte van andere organische zuren

De farmaceutische kwaliteiten van Nutrinova® Sorbates voldoen aan USP-NF, Ph. Eur. En andere nationale farmacopeeën.


 

NUTRINOVA® SORBATEN PER TOEPASSING


SUNETT® ACE-K (ACESULFAME POTASSIUM)
 

Sunett® Ace-K biedt calorievrije zoetheid om bitter smakende actieve ingrediënten in farmaceutische producten te helpen maskeren. Het draagt niet alleen bij aan de smaak, maar biedt ook een aantal formuleringsvoordelen, zoals stabiliteit, oplosbaarheid en gebruiksgemak.

VOORDELEN
 

 • Nul calorieën en niet gemetaboliseerd
 • Hoge intensiteit zoetheid bij lage concentraties
 • Kan gebruikt worden in elk thermisch proces tot 230°C
 • Stabiel tussen pH 3 en 9
 • 5 jaar houdbaar vanaf de productiedatum
 • Zeer goed oplosbaar en lost snel op
 • Hoge zuiverheid; vrij van onoplosbare en oplosbare onzuiverheden
 • Beschikbaar in meerdere deeltjesgroottes voor gemakkelijke verwerking

Sunett® Ace-K Pharma grade voldoet aan USP-NF, Ph. Eur, JPE-vereisten, en wet- en regelgeving voor hulpstoffen in de VS (FDA 21CFR 172.800). Celanese heeft een DMF-nr. 87 33/Type IV in de VS.

 

SUNETT® ACE-K TOEPASSINGEN

 
  ChemPoint - Product ArticlesChemPoint - Product Articles

  KAUWGOM MET MEDICINALE WERKING

  Sunett® Ace-K biedt een hoge oplosbaarheid aan medicinale kauwgom voor een eerste uitbarsting van zoetheid door het op te nemen in het omhulsel van een gecoate pelletgom of in de poedercoating van stickgum.  Voor een langzamere afgifte van zoetigheid kan het worden ingekapseld om de kauwduur te verlengen. Het heeft een geweldige synergie met andere zoetstoffen zoals aspartaam en sucralose en kan zelfs worden gecombineerd met suiker om de zoetheid te verhogen als dat nodig is.

  ChemPoint - Product ArticlesChemPoint - Product Articles

  GRANULATEN, POEDERS EN BRUISTABLETTEN

  Sunett® Ace-K is een ideale zoetstof voor granulaten en poeders voor oraal gebruik vanwege de uitstekende stabiliteit, snelle oplossing en snelle aanvang van de zoetheid bij reconstitutie. Het kan aan bruistabletten worden toegevoegd om een aangenamere smaak te geven, niet alleen door zoetheid toe te voegen maar ook door de smaak van actieve ingrediënten te maskeren.

  ChemPoint - Product ArticlesChemPoint - Product Articles

  ORALE OPLOSSINGEN, SUSPENSIES EN SIROPEN

  Sunett® Ace-K heeft een uitstekende zoetheidssynergie om de zoetheid te vervangen die verloren gaat bij het verminderen of vervangen van suiker in vloeibare farmaceutische producten. Door zijn stabiliteit is het een uitstekende zoetstof die geen negatieve interactie heeft met andere ingrediënten in de formulering. Het lost snel en volledig op zonder af te breken.

 

SUNETT® ACE-K GRADE PER TOEPASSING

Get a Sample

TELEFOON  +31 43.711.01.00

Loading...